Houtstructuur tegels/ houtlook tegels of keramisch parket

De leukste recente ontwikkeling zijn toch wel de houtstructuur tegels/ houtlook tegels ook keramisch parket genoemd. De eerste onderhoudsvrije houtenvloeren. Nooit meer schuren,lakken en oliën. Daarnaast werken houtstructuur tegels ideaal in combinatie met vloerverwarming. De structuren zijn duidelijk voelbaar en de tegels geven een echte indruk van een houtenvloer. Houstructuur tegels zijn zowel toepasbaar als vloertegel en als wandtegel. Hieronder vind u een selectie van de houtstructuur tegels/ houtlook tegels die wij kunnen leveren:

Houtstructuur tegels, nog echter door nieuwe technologie.

Houtstructuur tegels bestaan eigenlijk al een hele tijd. Al vanaf eind jaren ’90 bestaan dit type tegels al. Echter zijn ze steeds verder doorontwikkeld. Alle bekendere merken zagen houtstructuur tegels al de toekomst. Hierdoor zagen we op de laatste beurzen deze tegels steeds vaker. Doordat elke fabrikant de mooiste houtstructuur tegel wilde maken ging de doorontwikkeling razendsnel. Waar het eerst begon met een simpele 15cmx45cm tegel met een constant dezelfde tekening, zijn we nu beland bij maten van zelfs 20cmx120cm met steeds wisselende tekeningen en structuren. De tegels zijn vrijwel allemaal gekalibreerd en daardoor met weinig voeg te leggen. Dit komt de echtheid duidelijk ten goede. Steeds meer mensen maken de overstap van een houtenvloer naar tegels met houtstructuur. Dit doordat tegels kras- en stootbestendig, en onderhoudsvrij zijn. En niet te vergeten nooit meer koude voeten door de vloerverwarming. Houstructuur tegels zijn ook verkrijgbaar als mozaïektegels en worden ook steeds vaker toegepast als badkamertegels.

 

Houtlook tegels nergens goedkoper

Tegelpaleis houdt de houtlook tegels scherp in de gaten. Momenteel worden er steeds meer houtlook tegels verkocht. Deze markt is flink groeiende. Steeds meer mensen beseffen dat er steeds mooiere imitatie houten vloeren op de markt komen. Bovendien zijn deze houtlook tegels duurzamer dan een echte houtenvloer. U kunt de zelfde uitstraling creëren zonder dat hiervoor bossen gekapt dienen te worden. Hierdoor zijn uw houtlook tegels niet alleen duurzaam maar dragen ze ook bij aan het behoud van bossen en tropische regenwouden.  Tegelpaleis heeft veel van deze houtlook tegels groot ingekocht en kan u zo de meest scherpe prijzen bieden.

Online offerte aanvragen
Altijd de beste prijs bij Tegelpaleis