Badkamertegels de basis voor een mooie badkamer

Iedere badkamer vraagt om een persoonlijke stijl en uitstraling. De basis wordt altijd aangelegd met de badkamertegels. Badkamertegels zijn verkrijgbaar als vloertegel en als wandtegel. Iedere badkamertegel heeft zo zijn eigen sfeer en uitstraling. Belangrijk is om eerst te kiezen welke uitstraling u wilt bereiken. Gaat u voor strak of klassiek. Dit kan bepaalt worden door de vormgeving of de kleurstelling van uw badkamertegels. Het vinden van de juiste balans is belangrijk voor uw nieuwe badkamer. Badkamermozaïek mag bij uw nieuwe badkamer niet ontbreken. Door het gebruik van Badkamermozaïek kunt u leuk accenten leggen op belangrijke gedeeltes in uw badkamer.

Rex I Bianchi rex Palisandro          Lea Ancient Jerusalem Cedron gold

  

Badkamermozaïek legt accenten op specifieke onderdelen in uw badkamer

Badkamermozaïek wordt momenteel veel toegepast in badkamers. Door het gebruik van badkamermozaïek laat u simpel uw gebruiksartikelen uit uw badkamer springen. Vaak wordt het toegepast op een badombouw, een toiletachterwand, in een doucheruimte of achter uw wastafel(s). Door toch de drukkere uitstraling van badkamermozaïek is het accent overduidelijk. Houd uw overige wanden rustig door het toepassen van grotere tegels. Hierdoor creëer u balans in uw badkamer.

Atlas Concorde Adore Rose           Atlas Concorde Adore Sky 

  

Hieronder vind u een aantal voorbeelden van badkamers:

Klik op onderstaande foto's om door te gaan naar ons assortiment wand- en vloertegels

Atlas Concorde Intensity Sea          Cotto d Este Kerlite Avantgarde Bluestone

  

Vloertegel ook steeds meer als wandtegel

In de recente ontwikkelingen zien we ook steeds meer dat de vloertegel wordt toegepast als wandtegel. Andersom kan dit echter niet. Dit omdat wandtegels simpelweg te kwetsbaar zijn om op te lopen. Door de vloertegel als wandtegel te gebruiken kan je op een aantal plekken de vloer laten doorlopen op de muur. Ook hier is heel leuk mee te spelen en kan je hiermee makkelijk accenten leggen op specifieke onderdelen in de badkamer. Denk hierbij het laten doorlopen van de vloer op de badombouw, op de toiletachterwand, in de doucheruimte en eventueel achter uw wastafel(s). Kijk daarom op gerust verder op onze pagina's over wand- en vloertegels en creëer zo uw eigen badkamer.   

Ook uw badkamertegels voor de beste prijs bij Tegelpaleis

Ook uw badkamertegels kunnen wij uiterst scherp voor u aanbieden. Wij hebben onze inkoopkanalen in binnen- en buitenland en vergelijken alle prijzen met elkaar. Wij kunnen vrijwel alle merken en types leveren. Showroom bezoek voor badkamertegels dient te geschieden op afspraak. Dit omdat wij hiervoor gebruik maken van een showroom welke specifiek is ingericht op badkamertegels en badkameropstellingen. Wij maken graag een afspraak met u.

Online offerte aanvragen
Altijd de beste prijs bij Tegelpaleis